Jo Nesbø og Lars Jones

Jo Nesbø og Lars Jones kommer til Hamburgskuret lørdag 29. august, og kun 200 heldige publikummere vil få med seg herligheten! Billettene er i salg, så ikke vent for lenge!

https://skienlive.ticketco.events/no/nb/e/loerdag_kveld_2908

Kjøp billett sammen med dine nære relasjoner, billettgrupper kan kjøpes for 2, 3 eller 4 personer om gangen.
Dørene åpner 1930 og pga. covid-19 og smittevernsrestriksjoner er det er viktig at man møter tidlig sammen med de man skal sitte med, og holder avstand i køen når man blir vist til sin plass.

OM:

JO NESBØ slo først gjennom på med popbandet Di Derre. Med seks albumutgivelser og landeplager som ”Jenter”og”Rumba med Gunn (1-2-3)”er de selve eksempelet på lyden av norsk 90-tallspop. Jo Nesbø har også hatt en aktiv solomusikerkarriere,med kassegitar rundt halsen og bassist Lars Jones ved sin side. Han har videre skrevet seg inn i litteraturhistorien med kriminalserien om privatetterforskeren Harry Hole. Det som begynte som en engangs-happening har etterhvert blitt en duo hvor Jo Nesbø forteller historier og spiller sammen med multi-instrumentalist Lars Jones. Tanken var å anrette noen fortellinger så enkelt som mulig, å bruke det man har for hånden: En gitar, en bass, et munnspill, to stemmer og en smule nærhet. På en god kveld trengs ikke mer for å skape latter,ettertanke –og kanskje til og med litt varme.
LARS JONES er en ettertraktet musiker både live og på plate, og har samarbeidet med blant andre Anne Grete Preus, Dronning Mauds Land, Grete Svendsen og Di Derre. Han har også gitt ut soloalbumet Raindrops to the Desert(1996).