Hopp til hovedinnholdet

Silya and the Sailors

Dette blir vilt og deilig! Silya and the Sailors er kjent for å være et fyrverkeri på scenen, her spares det ikke på noe! Vi garanterer en rå avslutning på fredagskvelden.

"Jeg er en miks av masse energi, lidenskap og kontraster", sier SiLyA, hvis musikk blander det beste av moderne pop, soul , rock og kabaret med hennes unike vokal.

Født og oppvokst i Oslo, sang SiLyA i skolens kor og spilte klassisk piano fra 8 års alder. Da hun var 15 år, begynte hun å danse, tok senere hovedfag i moderne / jazz dans på The Oslo National Academy of Art og var samtidig medlem av flere street dance kompanier.

 

"Jeg var stormforelsket i Gene Kelly da jeg var yngre. Mine venner ville ha plakater av boyband, men jeg hadde Gene på veggen min. Han ga meg lyst til å være en entertainer. Det er noe så naivt , romantisk og fantastisk med de gamle Hollywood-filmene. "

SiLyAs første suksess var som vokalist i den vellykkede, banebrytende norske gruppen Multicyde. Signet til Warner Music, ga de ut to album og hadde tre #1 hits i Norge. De turnerte i Skandinavia og Tyskland og mens SiLyA var med i Multicyde, spilte hun også i musikaler som Cabaret, Chicago og West Side Story.

 "Jeg elsker så mange forskjellige stiler av musikk. Og jeg tror det kommer an på hvor du er i livet ditt , og at det gjenspeiler musikken man lager" sier SiLyA.

Høsten 2013 deltok Silya i "STJERNEKAMP" på NRK1 og tok Norge med storm.  

SiLyA har uke på uke gjennom "STJERNEKAMP" vist at hun er den ultimate artist med sin særgegne vokal, sterke musikalske øyeblikk og ikke minst med sitt entertainer-gen få artister er forunt.

Låter som "Make You Feel My Love" (Bob Dylan), og "You Got The Love" (Candi Stanton) ble store TV øyeblikk og det norske TV publikummet omfavnet henne.

Silya har i New York sitt faste band "SiLyA & The Sailors" og sammen har de også innspilt hennes egen låt "SUCKA" som hun fremførte i finalen og gikk til nr. 1 på Itunes!

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.