Hopp til hovedinnholdet

Bjørn Eidsvåg

Det gamle Hamburgskuret på brygga skal fylles med sanger og historier fra en av landets mest anerkjente låtskrivere. Vi gleder oss stort over at vi har fått denne mannen til Skien live!

Det er få artister forunt å holde seg aktuelle og stadig klare å fornye sitt uttrykk etter flere tiår i musikkbransjen. Bjørn Eidsvåg er en av de som ser ut til å ha knekt denne koden, og fremstår i sitt 60-ende år som mer aktuell og revitalisert enn noensinne. 2014 ble sågar avsluttet med å selge ut Oslo Spektrum med det bejublede jubileumsprosjektet ”Klassisk Bjørn Eidsvåg”.

Etter 25 studioalbum, eget hyllestalbum,  og utallige turnéer innom hver krik og krok av landet, har Bjørn opparbeidet seg en helt unik posisjon i norsk musikkliv, og har skrevet en rekke udødelige låter de aller fleste har et forhold til.

”Det meste av det vi mennesker baler med under solen handler om vårt ønske om å bli sett,” har Bjørn uttalt, og mye av Eidsvågs tekstunivers kretser nettopp rundt temaet ”å se”. I tillegg er Eidsvåg en fantastisk historieforteller, humørspreder og formidler av sin egen musikk, som egner seg i både store og små settinger. 

Bjørns aktive deltagelse i Radioresepsjonen på NRK P13, har utvilsomt også bidratt til å nå ut til en ny generasjon lyttere. Alle som har befunnet seg på en konsert med Bjørn Eidsvåg de siste årene, vil kunne skrive under på at han når ut til et bredt, entusiastisk publikum av begge kjønn, i alle aldere.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.