Hopp til hovedinnholdet

Elly

Det mest bemerkelsesverdige med Elly er stemmen. Du kan oppleve henne solo hos oss fredag 10. juni!

Ellys vokale- og musikalske landskap er tidløst, varmt og dynamisk. Stemmen karakteriseres som en ”one of a kind”, en lyd som er både original, empatisk og lite jålete. 

Tilstedeværelse, kjær- lighet og savn - fredfullhet og harmoni - visjoner og drømmer, er noe av det Elly synger om i sine tekster. Av de store inspirasjonskildene referer hun til sangere hun opplever har en unik autentisk fremtoning, bl.a Adele, Laleh, Lizz Wright, Joni Mitchell, Bonnie Raitt og norske Kari Bremnes. 

Til tross for ung alder har Saulandsjenta fått tid til å gjøre mye, en liten karrierehistorie som etter hvert at blitt nokså mangfoldig. Elly har spilt på alt fra MONO til Moldejazz, Viser Ved Kanalen til Notodden Bluesfestival, Rockeklubben i Porsgrunn til Kongs- berg- og Oslo Jazzfestival. I tillegg har hun spilt supportkon- serter, bl.a. for; Rosanne Cash, Kari Bremnes, Beady Belle og Knut Reiersrud. ”Jeg har alltid latt meg inspirere av veldig mange sjangre. Selv om vi i dag kanskje er veldig opptatt av å kategorisere musikk, kjenner jeg selv et pådriv for å ikke la meg sjanger-båse så lett. Jeg har en oppfattelse av at lytterne har satt veldig stor pris på variasjonen som bor i bl.a. Heal My Heart”.

Musikken treffer en vid aldersgruppe, og bærer en av sine største styrker i tidløsheten. I Ellys siste utgivelse ”To Somewhere Peaceful” er lydbildet luftig og har stor spennvidde, instrumenteringen er trofast og stabil og ikke minst spilles det slik at ste men kommer veldig tydelig frem. Elly har helt fra starten av fått samarbeide med en bukett av dyktige musikere; bl.a. Anders Engen (produsent - "To Somewhere Peaceful"), Audun Erlien, Bjørn Klakegg, Knut Reiersrud, sangtekstforfatter Jeff Wasser- man og Fleetwood Mac legenden Jeremy Spencer. Resultatet har munnet ut i to kritikerroste album. Albuminnspillingen av debuten ”Heal My Heart” startet i en alder av 18 år. 

- Denne musikken våger å bruke mange farger og det gjør den anvendelig for en rekke konsertarenaer.

Vi gleder oss til å oppleve Elly solo hos oss!

The ocean

So ro Hjertesorg

Someone I can trust

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.