Hopp til hovedinnholdet

Hanne Fjeldstad

Med melodien i fokus - inspirert av alt ifra Lykke Li til John Lennon, har hun utviklet en sound av fortid i nåtiden, med melankoli og enkle gitarrekker, med hovedfokus på sterk vokal. 

Skien liv er opptatt av å vise frem artiser med lokalt utspring og nyeste tilskudd i programmet er Hanne Fjeldstad. Vi gleder oss til at du skal få oppleve henne!

For Hanne Fjeldstad handler det om å finne en melodi, uten å tenke så mye på hva som passer sammen og ikke.

Den norske singer/songwriteren fra Skien har foreløpig gjemt seg bak gitarer og diverse band, men gir nå ut låter på eget prosjekt.

Høsten 2014 slapp hun den fantastiske låten «Lost Weekend», en rå og organisk folk-rock låt. Deretter fulgte singelen «Oh sister», en melankolsk og sart låt som handler om det å bli voksen uten å glemme det barnslige i seg selv.

 Inspirert av alt ifra Lykke Li til John Lennon, har hun utviklet en sound av fortid i nåtiden, med melankoli og enkle gitarrekker, med hovedfokus på sterk vokal. Hun blander en særhet med det seriøse, og lager låter som først og fremst betyr noe.

Hanne Fjeldstad jobber for tiden i studio med nye låter. Som produsent har hun vært så heldig å få samarbeide med Kenneth Ishak (Beezewax, Heyerdahl, Thea and the Wild).

Hanne Fjeldstad

 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.