Hopp til hovedinnholdet

Utsmykning

Årets herlige festival-flasker er laget av 9. klassinger hos glasskunstner Tuva Gonsholt som endel av Den kulturelle skolesekken! Vi gleder oss til å bruke disse! 

KUNSTNERMØTE, DEN KULTURELLE SKOLESEKKEN

Kunstnermøte er et tilbud til elever på 9. trinn i Skien hvor elevene drar på verkstedbesøk hos utvalgte kunstnere knyttet til Kunstnerbyen Skien på Spriten. Spriten kunsthall og atelierfellesskap er en del av Skien kommunes satsing på Kunstnerbyen Skien.

Konseptet har fokus på mer egenaktivitet for elevene, og målet er at elevene skal få innblikk i hvordan kunstnere jobber.

Klassen blir delt i tre, og hver gruppe besøker hvert sitt atelier med påfølgende workshop, hvor de selv får prøve å jobbe med ulike kunstneriske uttrykk, teknikker og materialer, fra tre forskjellige kunstneriske praksiser.

Stikkord for workshopen er glass. Hvilke spor vil du sende inn i fremtiden og etterlate deg? Workshopen vil bestå av flasker sponset av Telemark Mikrobryggeri på Klosterøya og fritt valg av gjenbruksmateriale fra tidligere Kreativt gjenbrukssenter i Porsgrunn. Elevene vil stå fritt til å fordype seg å designe og dekorere sin egen flaskepost. Disse flaskene vil bli utstilt og brukt som dekorasjon på musikkfestivalen SKIEN LIVE.

 

 

Her er link til Kulturskattekst: 

http://telemark.ksys.no/institusjon_1671/produksjon_16809

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.