Hopp til hovedinnholdet

Programmet er endelig klart!

Det har varme, sjarme og en god dose rock. Det er ukjent og det er velkjent. Det er lokalt og nasjonalt og sist men ikke minst, det er kvalitet! I tillegg til musikken blir det økologisk mat, lokal drikke og et artig marked. 

Musikklivet i Skien, Grenland og Telemark er rikt og mangfoldig. Vi ønsker at Skien Live skal være en døråpner for det lokale og regionale musikklivet og festivalen ønsker å gjenspeile det musikklivet byen og regionen representerer. Artister av mer nasjonalt kaliber skal løfte festivalopplevelsen ytterligere. Vi ønsker å tilby noe for en hver smak ikke minst skape gode opplevelser i byen og for vårt hele vårt publikum, barn og voksne. 

Det vil glede den matinteresserte delen av publikummet å høre at vi satser videre på økologisk mat og at vi har som mål å bli OIKOS sertifiserte innen festivalstart 2015. (økologisk sertifisering) I år kan du kjøpe pizza, burgere, pølser, gjærbakst, økologisk drikke, popcorn, is, sukkerspinn, suppe  og smoothies alt sammen fra lokale matprodusenter. Hva med økoburger servert i et intimt hjørne med musikalsk tilbehør?

Festivalmarkedet vårt blir litt større og mer variert - gå inn i et prøverom med elvas sus i bakgrunnen, kjøp et håndlaget smykke, re-design, porselen, lakrids, ny design, en bok.

Se min kjole

Henrik Rasmussen

Sjappa

Rent mel i posen 

Vinje slakteri

Sitt ned kafé

og noe mer 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.