Hopp til hovedinnholdet

Midnight Choir

Det mest gledelige comebacket i norsk rockhistorie, Midnight Choir, har takket ja til å besøke Skien live!! Vi tror dette vil glede en svært stor del av vårt publikum.

Bandet ble dannet i 1992, etter Spellemannspris i 98 og fem studioalbum ble de oppløst i 2004. I mars i år ble de til vår alles glede gjenforent, og har spilt for utsolgte saler og gjestet flere festivaler gjennom hele sommeren.

VGs musikkanmelder skrev følgende etter deres konsert på Øyafestivalen: «Du vet det er Øya-lørdag når voksne menn gråter midt på formiddagen.»

Neste sommer er det kanskje publikummet til Skien live som skal felle tårer til Midnight Choirs melankolske og sjelsettende rock, og drømme seg vekk i vokalist Paal Flaatas buldrende, dype stemme.  

Midnight Choir vant Spellemannprisen i klassen rock i 1998 for albumet "Amsterdam Stranded", som i ettertid er sett på som en av nittiårenes beste utgivelser i Norge. Bandet har en hyllet albumrekke bak seg i; "Midnight Choir" (1995), "Olsen's Lot" (1996), "Amsterdam Stranded" (1998), "Unsung Heroine" (2000) og "Waiting For The Bricks To Fall" (2003). Alle kom høyt på VG-lista Topp 40 - de to siste på topp 3. "Unsung Heroine" ble kåret til ukas album i The Sunday Times. Bandet spilte inn alle albumene i utlandet, og turnérte flittig på kontinentet med bl.a. The Walkabouts, Richard Thompson og Beth Gibbons fra Portishead. Midnight Choir var ved inngangen til 2000 et forvarsel om den internasjonale orienteringen som senere kom i norsk rock. 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.